Χοιρινή πανσέτα στο φούρνο με πατάτες
Χοιρινή πανσέτα στο φούρνο με πατάτες ζουμερή Τι καλύτερο για το κυριακάτικο τραπέζι μας μία χοιρινή πανσέτα στο φούρνο με πατάτες. Μία...
ΜαγείρεψεΧοιρινή πανσέτα στο φούρνο με πατάτες ζουμερή Τι καλύτερο για το κυριακάτικο τραπέζι μας μία χοιρινή πανσέτα στο φούρνο με πατάτες. Μία...
ΜαγείρεψεΗ διάσημη γαλλική συνταγή μοσχάρι μπουργκινιόν, είναι χρονοβόρα αλλά αξίζει ο κόπος να την δοκιμάσετε! Το μοσχάρι μπουργκινιόν είναι ένα είδος γαλλικού...
ΜαγείρεψεΤο cassoulet, είναι η γαλλική εκδοχή για φασολάδα με λουκάνικο και κρέας. Για το κασουλέ (Cassoulet) γαλλική φασολάδα με λουκάνικο και κρέας,...
ΜαγείρεψεΗ μακαροναδα με κολοκυθακια και λευκη σαλτσα είναι μία εύκολη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε! Για την εύκολη μακαροναδα με κολοκυθακια...
ΜαγείρεψεΖουμερός γυρος κοτοπουλο Για να φτιάξουμε τη συνταγη σπιτικος γυρος κοτοπουλο στο φουρνο, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά μας. Στη συνέχεια, σε ένα...
ΜαγείρεψεΑν μέχρι τώρα μόνο έχετε ακούσει για την Ρωσική σούπα borscht, τότε, ήρθε η ώρα να τη φτιάξετε. Η παντζαρόσουπα borscht συναντάται σε...
ΜαγείρεψεΓια τους κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες, αφαιρούμε πρώτα το κοτσάνι του λάχανου, αφού πρώτα το χαράξουμε με μαχαίρι.Στη συνέχεια, το βυθίζουμε με την...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα γεμιστή στη λαδόκολλα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 ºC και ντύνουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.Στην πλευρά της...
ΜαγείρεψεΓια τον σπιτικό γύρο χοιρινό Ο γύρος χοιρινός χρειάζεται να ζητήσουμε απο τον κρεοπώλη μας να κόψει το κρέας σε κομμάτια (για...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα Για να φτιάξουμε την καραμελωμένη πανσέτα, ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας δώσει κομμάτι πανσέτας χοντρό με αρκετό εξωτερικό...
ΜαγείρεψεΓια το ζουμερό βοδινό στη γάστρα, θα χρησιμοποιήσουμε μικρή γάστρα που να μπαίνει στο μάτι της κουζίνας ή κατσαρόλα που να μπαίνει...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα φούρνου με τραγανή κρούστα, αλείφουμε πρώτα το κρέας με λίγο από το ελαιόλαδο σε όλη την επιφάνεια. Ανακατεύουμε σε...
ΜαγείρεψεΓια να γίνει τέλειος ο χοιρινός σπιτικός γύρος στο φούρνο, ζητάμε από τον κρεοπώλη να κόψει το κρέας σε κομμάτια για γύρο. Ο σπιτικός γύρος...
ΜαγείρεψεΒάζουμε τα αποξηραμένα πορτσίνι σε μικρό μπολ και τα περιχύνουμε με το βραστό νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαλακώσουν και να...
Μαγείρεψε