Λαχανόρυζο με λουκάνικο
Λαχανόρυζο με λουκάνικο Πεντανόστιμο λαχανόρυζο με λουκάνικο. Ένα εύκολο, γρήγορο και οικονομικό φαγητό για όλη την οικογένεια! Για το λαχανόρυζο με καρότο, πράσο...
ΜαγείρεψεΛαχανόρυζο με λουκάνικο Πεντανόστιμο λαχανόρυζο με λουκάνικο. Ένα εύκολο, γρήγορο και οικονομικό φαγητό για όλη την οικογένεια! Για το λαχανόρυζο με καρότο, πράσο...
ΜαγείρεψεΘα χρειαστούμε μία στρογγυλή ταρτιέρα με αποσπώμενη βάση ή μία φόρμα-δαχτυλίδι 24 εκ. Λαδώνουμε ελαφρά το σκεύος και απλώνουμε το ένα φύλλο...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη αλμυρή τάρτα με λουκάνικα, προθερμαίνουμε το φούρνο. Θα ψήσουμε στους στους 180ºC στον αέρα.Σε πυρίμαχο μπολ βάζουμε το...
ΜαγείρεψεΒάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και προσθέτουμε νερό ανακατεύοντας μέχρι να σχηματιστεί ζύμη. Η ζύμη...
ΜαγείρεψεΓια την τάρτα με πράσο και κρέμα τυριών, βουτυρώνουμε πρώτα την ταρτιέρα. Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας να καλύπτει και τα τοιχώματα....
ΜαγείρεψεΓια την καροτόσουπα βελουτέ με πράσα και πορτοκάλι, λιώνουμε πρώτα σε κατσαρόλα το βούτυρο μαζί με το λάδι. Προσθέτουμε τα πράσα...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε τη ντοματόσουπα βελουτέ με γιαούρτι, σοτάροντας πρώτα στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, το κρεμμύδι, το πράσο, το σέλερι, το...
ΜαγείρεψεΓια τη σούπα βελουτέ πράσου, καθαρίζουμε τα πράσα και κόβουμε το άσπρο μέρος τους, που είναι και το πιο τρυφερό, σε...
ΜαγείρεψεΓια την χορτόπιτα με σπιτικό φύλλο, πλένουμε πρώτα πολύ καλά τα χόρτα και τα στραγγίζουμε. Τα ψιλοκόβουμε και τα αλατίζουμε. Τα τρίβουμε...
ΜαγείρεψεΠροθερμαίνουμε το φούρνο. Θα ψήσουμε το ογκρατέν με λαχανικά στους 180ºC. Βουτυρώνουμε οβάλ πυρίμαχο σκεύος.Προετοιμασία για τα λαχανικάΚόβουμε τα καρότα σε...
ΜαγείρεψεΓια τις αγκινάρες ογκρατέν, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο. Θα ψήσουμε στους 200ºC. Βουτυρώνουμε οβάλ πυρίμαχο σκεύος.Καθαρίζουμε τα πράσα, κόβουμε κατά μήκος της...
ΜαγείρεψεΜουσακάς σε στρώσεις Ένας διαφορετικός μουσακάς σε στρώσεις χωρίς μπεσαμέλ που θα σας ξετρελάνει! Ο μουσακάς σε στρώσεις από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου...
ΜαγείρεψεAυθεντική σούπα μινεστρόνε λαχανικών με κριθαράκι και μαυρομάτικα. Ένας μοναδικός συνδυασμός ελληνικής και ιταλικής κουζίνας.
ΜαγείρεψεΓια τους γίγαντες με χόρτα και τέλεια κρούστα με λουκάνικο και ψωμί, μουσκεύουμε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες σε μπόλικο...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το μοσχάρι ραγού, ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σε ένα τηγάνι βαθύ ή σε μία πλασοτέ κατσαρόλα.Προσθέτουμε το κρεμμύδι,...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε την κοτόπιτα με πράσο και σπιτικό φύλλο, ετοιμάζοντας πρώτα τη ζύμη.Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το παγωμένο...
ΜαγείρεψεΚρατάμε το λευκό μέρος από τα πράσα, τα καθαρίζουμε και τα ψιλοκόβουμε πολύ μικρά.Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Σοτάρουμε το...
ΜαγείρεψεΜυζηθρόπιτα Ξεκινάμε την μυζηθρόπιτα, ψιχουλιάζοντας πρώτα σε ένα μπολ το αλεύρι με το βούτυρο, όπως κάνουμε στις τάρτες.Όταν το μίγμα θυμίζει...
ΜαγείρεψεΓια την βελουτέ κολοκύθας, καθαρίζουμε πρώτα την κολοκύθα.Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Καθαρίζουμε προσεκτικά την φλούδα. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε...
Μαγείρεψε