Δίπλες με μαστίχα
Για τη συνταγή μας, συγκεντρώνουμε πρώτα όλα τα υλικά μας.
Ρίχνουμε πρώτα σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, τα αυγά, τη μαστίχα και το baking powder.
Ζυμώνουμε ώστε η ζύμη να γίνει σφιχτή.
Κόβουμε κομμάτια ζύμης και τα ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο.
Κόβουμε σε λωρίδες πλάτους 3-4 εκ. και τις δένουμε κόμπο ή φιόγκο.
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε τις δίπλες με μαστίχα σε καυτό λάδι.
Τις σερβίρουμε με άχνη και κανέλα ή μέλι και καρύδια.