Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε πρώτα τα ασπράδια με το αλάτι σε ελαφριά μαρέγκα με μίξερ χειρός ή με σύρμα.
 - Σε μπολ βάζουμε την αμυγδαλόψιχα, τη ζάχαρη και τις σταγόνες αμυγδάλου.
 - Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι.
 - Προσθέτουμε τα χτυπημένα ασπράδια και με κουτάλι ή με σπάτουλα ανακατεύουμε καλά το μείγμα.
 - Παίρνουμε κουταλιά από το μείγμα και την κυλάμε σε φιλέ αμυγδάλου.
 - Δίνουμε σχήμα στρογγυλό ή μακρόστενο.
 - Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
 - Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς C στον αέρα για περίπου 15΄- 18΄, μέχρι να ροδίσουν.
 - Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
            
                ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ            
            
    








