Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ
- Σοτάρουμε πρώτα τις πιπεριές για λίγα λεπτά με μία κουταλιά σούπας από το λιωμένο βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό και την πάπρικα και ανακατεύουμε.
- Ανοίγουμε το κανταΐφι. Το ξάνουμε σε μικρά κομμάτια.
- Το αφήνουμε στον πάγκο λίγο να στεγνώσει.
- Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το γιαούρτι και το λιωμένο βούτυρο ώστε να ενωθούν. Αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε στο μείγμα τις πιπεριές, τα τυριά και τους σπόρους. Ανακατεύουμε καλά.
- Τέλος, προσθέτουμε το ξερό φύλλο.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και απλώνουμε σε λεπτή στρώση, σε λαδωμένο ταψί.
- Πασπαλίζουμε με το καλαμποκάλευρο και ραντίζουμε πεταχτά με τα δάχτυλα με λίγο νερό.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για περίπου 50΄, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΑΝΟΙΧΤΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ, ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ