Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Στεγνώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με απορροφητικό χαρτί.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μοσχοκάρυδο, την πάπρικα, λίγο αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με το μείγμα το κοτόπουλο.
- Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 3 κ.σ. λάδι από τη λιαστή ντομάτα και σοτάρουμε τα φιλέτα για περίπου 8 λεπτά, να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε σε πιάτο και τα σκεπάζουμε για να παραμείνουν ζεστά.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι και στο ίδιο λάδι το κρεμμύδι. Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και το αφήνουμε για 6-7 λεπτά να γίνει διάφανο, να μαλακώσει και να ροδίσει ελαφρώς.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι, σοτάρουμε για μισό λεπτό και σβήνουμε με το κρασί.
- Επαναφέρουμε στο τηγάνι το κοτόπουλο.
- Ρίχνουμε τα κάστανα, τα δαμάσκηνα, τα βερίκοκα και τις λιαστές ντομάτες.
- Περιχύνουμε τα υλικά με την κρέμα γάλακτος και το ζωμό κότας.
- Ελέγχουμε το αλατοπίπερο, σκεπάζουμε το σκεύος με καπάκι και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά, γυρνώντας ενδιάμεσα 1-2 φορές το κοτόπουλο μέσα στη σάλτσα να ψηθεί ομοιόμορφα.
- Όταν γίνει τρυφερό το κοτόπουλο και πυκνώσει η σάλτσα, πασπαλίζουμε το φαγητό με την παρμεζάνα, σβήνουμε την εστία και
ανακατεύουμε να λιώσει το τυρί. - Σερβίρουμε σε πιάτα το φιλέτο με τα αποξηραμένα φρούτα και περιχύνουμε με την πυκνή κρεμώδη σάλτσα. Συνοδεύουμε με ρύζι.









