• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
Βαθμολογήστε
  • 1 μπαγκέτα
  • 1/2 φλ. κρέμα βαλσάμικου
  • 1 φλ. κατίκι ή άλλο τυρί κρέμα
  • σπόρους ροδιού για το γαρνίρισμα
  • λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου ή βασιλικού
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ βαλσάμικο ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για το φρυγανισμένο ψωμί

    Για το φρυγανισμένο ψωμί στο φούρνο, κόβουμε πρώτα τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες.

    Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Ψήνουμε για 10′ σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς C να ροδίσουν.

    Αφήνουμε για λίγο τη μπαγκέτα να κρυώσει.

    Χτυπάμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε ελαφρά το φρυγανισμένο ψωμί.

    Αλείφουμε κάθε φέτα με λίγο τυρί κρέμα. Ραντίζουμε με κρέμα βαλσάμικου ρόδι και βανίλια. Γαρνίρουμε με φρέσκα βότανα και σπόρους ροδιού.

    Φτιάξτε τη δική σας σπιτική μπαγκέτα και απογειώστε τη συνταγή! Επίσης, μάθετε εδώ το σωστό τρόπο να καθαρίζετε τα ρόδια.

    Μετά το φρυγανισμένο ψωμί στο φούρνο, ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω τέλειο σνακ:

    άλειμμα αβοκάντο σνακ με superfoods
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται