Για το φρυγανισμένο ψωμί
Για το φρυγανισμένο ψωμί στο φούρνο, κόβουμε πρώτα τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες.
Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Ψήνουμε για 10′ σε δυνατό προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς C να ροδίσουν.
Αφήνουμε για λίγο τη μπαγκέτα να κρυώσει.
Χτυπάμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε ελαφρά το φρυγανισμένο ψωμί.
Αλείφουμε κάθε φέτα με λίγο τυρί κρέμα. Ραντίζουμε με κρέμα βαλσάμικου ρόδι και βανίλια. Γαρνίρουμε με φρέσκα βότανα και σπόρους ροδιού.
Φτιάξτε τη δική σας σπιτική μπαγκέτα και απογειώστε τη συνταγή! Επίσης, μάθετε εδώ το σωστό τρόπο να καθαρίζετε τα ρόδια.