Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε πρώτα το σέλερι και το ξινόμηλο και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τον χυμό λάιμ, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα υπόλοιπα αρωματικά.
- Προσθέτουμε την καβουρόψιχα και ανακατεύουμε καλά.
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα ντοματίνια κομμένα σε καρέ, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε προσεκτικά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις.
- Για τα φρυγανισμένα ψωμιά: Κόβουμε τις μπαγκέτες σε φέτες πάχους 2 εκ., τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι και ρίγανη, και τις ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 8 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Μόλις είναι έτοιμες, σερβίρουμε από πάνω τη σαλάτα μας.
Tips
- Αν δεν έχεις καβουρόψιχα, μπορείς να την αντικαταστήσεις με γαρίδες βραστές ή στον ατμό (ψιλοκομμένες), δίνει άλλη διάσταση και ταιριάζει τέλεια με μήλο, σέλερι και μουστάρδα.









