Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ
- Ψιλοκόβουμε πρώτα το σέλερι και το ξινόμηλο και ρίχνουμε το χυμό λάιμ μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα υπόλοιπα αρωματικά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ρίχνουμε επίσης μέσα την καβουρόψιχα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα σε καρέ, το λάδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε προσεκτικά και αφήνουμε το μείγμα για 30΄ στο ψυγείο, να ενωθούν οι γεύσεις.
- Ετοιμάζουμε τα φρυγανισμένα ψωμιά: κόβουμε τις μπαγκέτες σε φέτες πάχους 2 εκ., τις στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη, και τις ψήνουμε στο γκριλ για 8΄.
- Μόλις είναι έτοιμες, σερβίρουμε πάνω τους την σαλάτα μας.
- Μάθετε πως καθαρίζουμε και συντηρούμε σωστά τα θαλασσινά.
ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ