Για την καβουροσαλάτα
Ψιλοκόβουμε πρώτα το σέλερι και το ξινόμηλο και ρίχνουμε το χυμό λάιμ μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα υπόλοιπα αρωματικά σε ένα μεγάλο μπολ.
Ρίχνουμε επίσης μέσα την καβουρόψιχα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα σε καρέ, το λάδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε προσεκτικά και αφήνουμε το μείγμα για 30΄ στο ψυγείο, να ενωθούν οι γεύσεις.
Ετοιμάζουμε τα φρυγανισμένα ψωμιά: κόβουμε τις μπαγκέτες σε φέτες πάχους 2 εκ., τις στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα, τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη, και τις ψήνουμε στο γκριλ για 8΄.
Μόλις είναι έτοιμες, σερβίρουμε πάνω τους την σαλάτα μας.
Μάθετε πως καθαρίζουμε και συντηρούμε σωστά τα θαλασσινά.