Για την κασερόπιτα
Για την εύκολη κασερόπιτα με χωριάτικο φύλλο, λαδώνουμε ένα ταψί 32εκ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C σε αέρα.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το μπέικιν πάουντερ και το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Στρώνουμε ένα φύλλο στο ταψί.
Στρώνουμε δεύτερο φύλλο σουρωτά.
Πασπαλίζουμε με τυρί.
Συνεχίζουμε με στρώσεις φύλλο και τυρί μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Στρώνουμε το τελευταίο φύλλο ίσιο και το μπήγουμε στα πλάγια, να μπει από μέσα.
Με κοφτερό μαχαίρι χωρίζουμε σε κομμάτια την πίτα.
Περιχύνουμε τα χτυπημένα αυγά και την κρέμα.
Αφήνουμε την πίτα να σταθεί 30΄ και να ποτίσουν καλά τα φύλλα της.
Ψήνουμε για 40΄-45΄, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει η κασερόπιτα.
Τη σερβίρουμε χλιαρή.