Για τις κοκκινιστές μπριζόλες
Ζεσταίνουμε σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρέας γύρω γύρω.
Προσθέτουμε το κρεµµύδι και το σκόρδο και αφήνουμε λίγα λεπτά να µαραθεί το κρεµµύδι.
Ρίχνουμε τον πελτέ και τρίβουμε τη βάση της κατσαρόλας.
Προσθέτουμε το κρασί και βράζουμε μέχρι να μειωθούν τα υγρά του φαγητού στο μισό, περίπου 5΄.
Προσθέτουμε τα ντοµατάκια, το ζωμό και το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά, µε σκεπασμένη την κατσαρόλα, περίπου 45΄ μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσει καλά η σάλτσα.
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε με ρύζι ή µε πουρέ πατάτας.
Περιχύνουμε τον πουρέ µε σάλτσα, να ποτίσει καλά.