Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Video
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα και τα καλύπτουμε με νερό. Φέρνουμε σε βρασμό και ξαφρίζουμε καλά τα πρώτα λεπτά.
- Μόλις ξαφρίσει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 25 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κοτόπουλο μέσα στην κατσαρόλα για 10 επιπλέον λεπτά με το καπάκι κλειστό.
- Στραγγίζουμε το κοτόπουλο (κρατάμε τον ζωμό για άλλη χρήση) και το αφήνουμε να κρυώσει. Έπειτα, το ψιλοκόβουμε ή το μαδάμε με δύο πιρούνια.
- Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα μυρωδικά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, τα λαχανικά, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Πασπαλίζουμε με τον κολοκυθόσπορο, το ρόδι και τα φρέσκα βότανα .
- Σερβίρουμε πάνω σε φέτες πράσινου μήλου. Μέσα σε φύλλα λάχανου ή iceberg σαν “wraps”.
- Σε sticks από σέλερι, για πιο low-carb επιλογή.