Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Video
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα και το καλύπτουμε με νερό.
- Από την ώρα που θα πάρει βράση, ξαφρίζουμε το νερό στα πρώτα λεπτά του βρασμού που εμφανίζεται αφρός.
- Βράζουμε το κοτόπουλο για 25 λεπτά με σκεπασμένη κατσαρόλα.
- Μετά από τα 25 λεπτά βράσιμο, σβήνουμε τη φωτιά.
- Αφήνουμε σκεπασμένο το κοτόπουλο για 10 λεπτά.
- Το στραγγίζουμε και το ψιλοκόβουμε για την κοτοσαλάτα (κρατάμε τον ζωμό για σούπα, σάλτσες κτλ.).
- Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά.
- Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού το ξύδι, αλάτι και πιπέρι.
- Τέλος, προσθέτουμε τον κολοκυθόσπορο, πασπαλίζουμε με το ρόδι και τα βότανα.
- Ανακατεύουμε καλά την κοτοσαλάτα light.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Σερβίρουμε πάνω σε φέτες μήλου, ή σε κομμάτια σέλερι.
- Επίσης, μπορούμε να τυλίξουμε την κοτοσαλάτα σε φύλλα λάχανου.
- Σας άρεσε αυτή η light κοτοσαλάτα, θέλετε να κάνετε δίαιτα με κοτοσαλάτα; Αυτή η συνταγή για σαλάτα κοτόπουλο με γιαούρτι είναι ιδανική!
Προτεινόμενες συνταγές
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ