Για το κουνουπίδι
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μπουκετάκια με ένα μαχαίρι.
Τα αφήνουμε σε λεκάνη με 1/4 φλ. ξίδι για 10 λεπτά.
Τα ξεπλένουμε και τα ζεματάμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό που βράζει.
Τα βγάζουμε σε σουρωτήρι.
Για την κρέμα
Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα την κρεμα γαλακτος, το κορν φλάουρ, το μοσχοκάρυδο κι αλάτι.
Ανακατεύουμε τα υλικα οσο ακομη ειναι κρυα για να διαλυθουν.
Βαζουμε την κατσαρολα σε μετρια φωτια και ανακατευοντας συχνά με σύρμα την αφήνουμε να δέσει.
Τη βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.
Προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους και ανακατεύουμε γρήγορα, όπως επίσης και το γιαούρτι.
Τέλος χτυπάμε τα ασπράδια με συρμα μεχρι να σχηματισουν απαλες κορυφες και τα προσθέτουμε αναμειγνύοντάς τα με κουτάλι με κοφτές κινήσεις.
Για το στήσιμο
Σε λαδωμένο τετράγωνο ή μακρόστενο πυρέξ ρίχνουμε 2 κουτάλες κρέμα και στρώνουμε κοντά κοντά τα κομμάτια κουνουπίδι.
Εδώ κι εκεί μοιράζουμε το τυρί κρέμα.
Πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα και περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.
Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στους 200°C στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα.