Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε πρώτα το κουνουπίδι και το βράζουμε για 4΄- 5΄ να μαλακώσει λίγο.
- Το στραγγίζουμε και με ένα μαχαίρι το κόβουμε σε μπουκιές.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Με πιρούνι χτυπάμε το αυγό με το νερό.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι.
- Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του κουνουπιδιού στη φρυγανιά, να καλυφθούν καλά.
- Έπειτα, τα βουτάμε στο αυγό και ξανά στη φρυγανιά (εάν χρησιμοποιήσουμε τυρί, το ανακατεύουμε με τη φρυγανιά).
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, να ροδίσουν γύρω γύρω.
- Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
Δείτε επίσης μερικά μυστικά για να βράζετε κουνουπίδι χωρίς να μυρίζει το σπίτι!