Εκτέλεση
Πρώτα ζεματάμε σε νερό που βράζει τη συκωταριά για 10΄.
Την αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε σε πολύ ψιλά κομμάτια.
Βουτάμε τις μπόλιες σε χλιαρό νερό για να ανοίξουν και τις απλώνουμε πάνω στον πάγκο εργασίας.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, την ψιλοκομμένη συκωταριά, το κρεμμύδι, τα αυγά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το μαϊντανό, τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα από το ζύμωμα.
Χωρίζουμε την μπόλια σε 10-12 κομμάτια.
Βάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε κομμάτι μπόλιας και κλείνουμε σε πακετάκι. Ομοίως ετοιμάζουμε και τους υπόλοιπους μεζέδες.
Σε λαμαρίνα στρώνουμε τις κληματόβεργες.
Ακουμπάμε επάνω τους λαμπρομεζέδες με την ένωση προς τα κάτω και ψήνουμε για περίπου 40΄-45΄, μέχρι να ροδίσουν καλά.
Σερβίρουμε με γιαούρτι.