Εκτέλεση
Ξεκινάμε το εύκολο λαχματζούν, βγάζοντας τη ζύμη για πίτσα από το ψυγείο και ανοίγοντας τη συσκευασία.
Βάζουμε το κρέας στη σανίδα κοπής, το ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια, προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, το σκόρδο, το μαϊντανό, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και με το μαχαίρι κόβουμε τα υλικά ξανά και ξανά (το μείγμα απλώνεται με το κόψιμο, το μαζεύουμε με το μαχαίρι και συνεχίζουμε). Στο τέλος, το μείγμα θα γίνει σαν να ζυμώθηκε και θα αλλάξει χρώμα. Ιδανικά θα ήταν αν μπορούσαμε να φυλάξουμε το μείγμα του κρέατος στο ψυγείο σκεπασμένο για 30′.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο τη ζύμη με πλάστη ή με τα δάχτυλα. Τη βάζουμε σε λαδωμένη λαμαρίνα. Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο. Απλώνουμε από λίγη γέμιση στα δυο φύλλα, με τα δάχτυλα. Φροντίζουμε γύρω – γύρω να αφήσουμε περιμετρικά κενό στη ζύμη.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, πάνω-κάτω αντίσταση, στην κάτω σχάρα στους 200-220 βαθμούς C για 20′-25′ να ροδίσουν καλά.
Καίμε το βούτυρο στο τηγάνι και μόλις βγουν από το φούρνο, τα περιχύνουμε με καυτό βούτυρο. Στύβουμε λεμόνι και σερβίρουμε με γιαούρτι.