Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα: 1:00'

Η Αργυρώ σας συμβουλεύει να κρατάτε όλα τα κοµµάτια από ψωμί 2-3 ημερών. Μπορείτε να τα βάλετε όλα μαζί στον χοντρό τρίφτη να γίνουν ψίχουλα και να τα φυλάξετε στην κατάψυξη. Κάνουν απίστευτα τραγανή κρούστα στο φαγητό!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

μοσχάρι ρολό γεμιστό της Αργυρώς

Μοσχάρι γεμιστό στα κάρβουνα της Αργυρώς

σφολιάτσα Σύρου παραδοσιακή συριανή κουζίνα παραδοσιακές συνταγές εδεσματα

Σφολιάτσα Σύρου

ρώσικη σούπα borscht

Ρωσικό borscht με καραμελωμένη πανσέτα

καλαμακι μοσχαρίσιο σουβλάκι μοσχαρι με λαχανικα και κους κους συνταγη

Μοσχαρίσιο σουβλάκι με κους κους

Λαμπροκουλούρα της Αργυρώς

Λαμπροκουλούρα

Χορτόσουπα της Αργυρώς

Χορτόσουπα της Αργυρώς