Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα: 1:00'

Η Αργυρώ σας συμβουλεύει να κρατάτε όλα τα κοµµάτια από ψωμί 2-3 ημερών. Μπορείτε να τα βάλετε όλα μαζί στον χοντρό τρίφτη να γίνουν ψίχουλα και να τα φυλάξετε στην κατάψυξη. Κάνουν απίστευτα τραγανή κρούστα στο φαγητό!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

σεμιφρέντο φράουλα χωρίς ζάχαρη

Σεμιφρέντο χωρίς ζάχαρη με φράουλες

φασολια μαυρομάτικα με χόρτα και ρύζι συβραση

Μαυρομάτικα με χόρτα και ρύζι (σύβραση)

γιαουρτογλυκό με ανανά συνταγή δροσερό γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ζελέ

Γιαουρτογλυκό με ανανά

τούρτα παγωτό με μπισκόταω

Τούρτα παγωτό με μπισκότα

ανατολιτικο παγωτό ντοντουρμάς τουρκικο συνταγη

Παγωτό ντοντουρμάς

τούρτα παγωτό αρμενοβίλ γλυκό θεσσαλονίκη συνταγη

Αρμενοβίλ (τούρτα παγωτό)