Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα: 1:00'

Η Αργυρώ σας συμβουλεύει να κρατάτε όλα τα κοµµάτια από ψωμί 2-3 ημερών. Μπορείτε να τα βάλετε όλα μαζί στον χοντρό τρίφτη να γίνουν ψίχουλα και να τα φυλάξετε στην κατάψυξη. Κάνουν απίστευτα τραγανή κρούστα στο φαγητό!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

νηστίσιμος μπακλαβάς

Νηστίσιμος μπακλαβάς

σωσ βινεγκρετ πορτοκαλι για σαλατα

Βινεγκρέτ πορτοκάλι

Καριόκες Ξάνθης με μπαγιατικο κεικ η βασιλοπιτα που περισσεψε

Καριόκες Ξάνθης με κέικ

λουκουμάδες με μέλι ζύμη συνταγή αργυρω

Λουκουμάδες

Γαλατόπιτα παραδοσιακή της Αργυρώς

Γαλατόπιτα παραδοσιακή

πορτοκαλόπιτα της Αργυρώς με φυλλο κρουστας και γιαουρτι αφρατη

Πορτοκαλόπιτα της Αργυρώς