Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Λαζάνια με κιμά και μελιτζάνα

Προετοιμασία: 0:20' Μαγείρεμα: 1:00'

Η Αργυρώ σας συμβουλεύει να κρατάτε όλα τα κοµµάτια από ψωμί 2-3 ημερών. Μπορείτε να τα βάλετε όλα μαζί στον χοντρό τρίφτη να γίνουν ψίχουλα και να τα φυλάξετε στην κατάψυξη. Κάνουν απίστευτα τραγανή κρούστα στο φαγητό!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

κόκκινη σάλτσα

Πικάντικη σάλτσα ντοµάτας µε πιπεριές

σάλτσα ραΐτα ινδική συνταγή

Ραΐτα (Ινδική πικάντικη σάλτσα)

φιλέτο κοτόπουλο με μέλι και βαλσάμικο

Κοτόπουλο με μέλι και βαλσάμικο

κοτόπουλο ταντούρι

Ινδικό κοτόπουλο ταντούρι (tandoori)

Ντιπ αβοκάντο με ταχίνι και τραγανά πιτάκια

Bελουτέ φακής με καπνιστό σκουμπρί και κρεμμύδια