• προετοιμασία 20 λεπτά
  • μαγείρεμα 25 λεπτά
25
  • 1 φλ. βούτυρο
  • 1 φλ. χλιαρό
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. μαγιά σκόνη
  • 2 κ.σ. κεφαλοτύρι
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Ζύμη 

    Ξεκινάμε με τη ζύμη, βάζοντας το γάλα και τη μαγιά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να διαλυθεί.

    Προσθέτουμε τη μαργαρίνη (όχι καυτή), το κεφαλοτύρι και την πάπρικα και το αλάτι.

    Ανακατεύουμε με το κουτάλι και ρίχνουμε το αλεύρι.

    Η ζύμη πρέπει να είναι λαδερή.

    Δεν το παίρνει όλο το πακέτο το αλεύρι.

    Χωρίζουμε τη ζύμη σε 25 μπαλίτσες.

    Ένα – ένα κομμάτι το πλαταίνουμε μακρόστενα ανάμεσα στις παλάμες μας.

    Τοποθετούμε ένα λουκάνικο και κλείνουμε σε ρολό αφήνοντας τα πλαϊνά ανοιχτά, να φαίνονται οι άκρες του.

    Αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψι και ψήνουμε για 25′ να ροδίσουν σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 160ºC στον αέρα.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται