Για τα αλμυρά κουλουράκια
Τοποθετούμε τη μαργαρίνη, το αλάτι και το κρασί σε ένα μπολ.
Τα χτυπάμε ελαφρά με το σύρμα.
Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας με σπάτουλα ή με το χέρι.
Τελειώνουμε το ζύμωμα με το χέρι, έχοντας μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη, που δεν θα κολλάει.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μέρη και πλάθουμε τα κομμάτια σε ρολό (σαν σαλάμι).
Την τυλίγουμε με μεμβράνη πιέζοντας τις άκρες για να στρώσει το σχήμα.
Ύστερα την παγώνουμε για 20΄ στο ψυγείο να σφίξει.
Αφαιρούμε τη μεμβράνη και με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τη ζύμη σε λεπτές φέτες (στρογγυλά κουλουράκια).
Τα αδειάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε τα αλμυρά κουλουράκια στους 170°C σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 20΄ έως ότου ροδίσουν ελαφρά.
Δοκιμάστε τα αμέσως μόλις κρυώσουν, είναι φανταστικά!