Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε με ένα μαχαίρι τα φιλέτα για γέμισμα ή ζητάμε από τον κρεοπώλη να το κάνει.
- Τα βάζουμε ανάμεσα σε δυο αντικολλητικά χαρτιά και τα χτυπάμε με μπάτη ώστε να λεπτύνουν και να απλώσουν.
- Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι.
- Βάζουμε στη μία πλευρά τους από 1 φέτα ζαμπόν, λίγα στικ καρότου, λίγα φασολάκια και τριμμένη γραβιέρα.
- Τα τυλίγουμε σφιχτά και τα δένουμε με σπάγκο ψησίματος ή τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες για να εγκλωβίσουμε τη γέμιση.
- Τα ραντίζουμε ολόγυρα με λίγο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι να κάψει και ροδίζουμε ολόγυρα τα ρολάκια για 5-6 λεπτά.
- Παράλληλα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αέρα.
- Μεταφέρουμε το τηγάνι στον καυτό φούρνο, στη μεσαία σχάρα, και ψήνουμε για 25 λεπτά.
- Βγάζουμε τα ρολά από το φούρνο, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να σταθούν για 5-6 λεπτά.
- Τα σερβίρουμε ζεστά με σαλάτα εποχής, πουρέ ή ρύζι.