Μοσχάρι με σάλτσα μανιταριών
Ξεκινάμε το μοσχάρι με αποξηραμένα και φρέσκα μανιτάρια, κόβοντας πρώτα το κρέας σε 2 φιλέτα. Το αλατοπιπερώνουμε. Ξεπλένουμε τα άγρια μανιτάρια και τα μουλιάζουμε με 1/2 φλ. νερό ζεστό για 15΄. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε το υγρό τους (αφού το σουρώσουμε σε ψιλή σήτα). Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μικρό τηγάνι.
Ροδίζουμε το κρέας για 3΄-4΄ από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα αφήνουμε να μαραθούν για 2΄-3΄. Αφαιρούμε το σκόρδο. Σβήνουμε με το κονιάκ και το κρασί και προσθέτουμε τα φρέσκα και τα αποξηραμένα μανιτάρια, καθώς και το θυμάρι.
Προσθέτουμε το υγρό που μούλιασαν τα μανιτάρια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι. Μαγειρεύουμε για περίπου 15΄, να μαλακώσει το μοσχάρι και να πυκνώσει η σάλτσα του.