Προετοιμασια
Βάζουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα τις φακές, το καρότο, το κρεμμύδι και τις πατάτες και τα καλύπτουμε με νερό.
Τα βράζουμε για 25′ να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα βάζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε το ψωμί, το κόρν φλαουρ, τον μαϊντανό, τον άνηθο, το τριμμένο καρότο, το κάρυ, το κύμινο αλατι πίπερι.
Τα ζυμώνουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.
Πλάθουμε 4 κομματια.
Σε ενα ταψι μικρο βαζουμε αντικολητικο χαρτι.
Το αλειφουμε με ελαιόλαδο και τα τοποθετουμε.
Ψήνουμε , σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC στον αέρα, στην μεσαία σχάρα για 15-20’.
Μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.