Υλικά
Εξοπλισμός
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
ΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
- Ψήνουμε τα αμύγδαλα με τη φλούδα ή χωρίς για λίγα λεπτά, περίπου 10 λεπτά στους 200°C.
- Αφού κρυώσουν τελείως τα ψιλοκόβουμε στο μπλέντερ.
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά.
- Αμύγδαλο, ζάχαρη, κακάο και τριμμένο μπισκότο.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε λίγο λίγο το ανθόνερο ζυμώνοντας με τα χέρια το μείγμα μέχρι να έχουμε ένα μείγμα που να πλάθεται σε τρουφάκια.
- Τα πλάθουμε σε μικρές στρογγυλές μπουκιές.
- Βουτάμε τα μπουσέ σε κρυσταλλική ζάχαρη και τα ακουμπάμε σε καραμελόχαρτα.
- Διατηρούνται εκτός ψυγείου για πολλές ημέρες.
- Ευχαριστούμε πολύ τον πολιτιστικό σύλλογο Σαντορίνης και την Ρένα Φύτρου για την παραχώρηση της συνταγής.