Για τους μποξάδες
Για να φτιάξουμε τη συκωταριά σε φύλλο κρούστας, πρώτα τη ζεματάμε σε νερό που βράζει για 8΄-10΄.
Αφήνουμε τη συκωταριά να στραγγίσει καλά και την ψιλοκόβουμε σε όσο πιο μικρά κομμάτια γίνεται.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ροδίζουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά για 5΄-6΄.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε μαζί με το ξερό κρεμμύδι, να γυαλίσουν στο λάδι της συκωταριάς για 3΄-4΄.
Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε 1 φλ. νερό.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε τη γέμιση μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά της και να σκάσει το ρύζι.
Τέλος πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
Προσθέτουμε το ανθότυρο στη γέμιση και την αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Ανοίγουμε τα φύλλα και τα κόβουμε στη μέση.
Λαδώνουμε μισό φύλλο, γεμίζουμε με 2 κ.σ γέμιση και κλείνουμε σε πακετάκι.
Λαδώνουμε το άλλο μισό φύλλο και κλείνουμε μέσα τον μποξά. Ομοίως φτιάχνουμε και τους υπόλοιπους μποξάδες.
Τους αραδιάζουμε σε λαμαρίνα λαδωμένη με την ένωση προς τα κάτω.
Τους λαδώνουμε με πινέλο και τους ψήνουμε για 25΄-30΄ στους 180οC στις αντιστάσεις, να ροδίσουν καλά.