Εκτέλεση
Για τη γέμιση
Ανακατεύουμε τα φυτικά τυριά σε ένα μπολ με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τον δυόσμο ψιλοκομμένο, λίγο πιπέρι και πάπρικα γλυκιά.
Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το ξύδι και τη μαγιά.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τα 150 γραμ. αλεύρι (τα 3/4 δηλαδή του αλευριού) και τα ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε και το υπόλοιπο αλεύρι και ζυμώνουμε λίγο μέχρι να έχουμε μια απαλή κι εύπλαστη που δεν κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε σε μακρύ ρόλο και την χωρίζουμε σε 12 κομμάτια.
Εναλλακτικά, ζυγίζουμε 12 κομμάτια των 35 γραμ.
Πλάθουμε ομοιόμορφες μπάλες.
Παίρνουμε ένα ένα κομμάτι στα χέρια μας και το πατάμε ανάμεσα στις παλάμες.
Γεμίζουμε με λίγη γέμιση νηστίσιμων τυριών και κλείνουμε το τυροπιτάκι, τσιμπώντας τις ενώσεις να σφραγιστούν μέσα τα τυριά.
Βουτάμε ανάποδα τα τυροπιτάκια μέσα σε λίγο νερό και αμέσως το βουτάμε σε ένα μπολ με σουσάμι.
Με την ένωση προς τα κάτω, τα βάζουμε σε ταψί αντικολλητικό ή στρωμένο με με αντικολλητικό χαρτί.
Τα τοποθετούμε αραιά μεταξύ τους.
Ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι.
Αφήνουμε να σταθούν για 10’.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, σε χαμηλή θερμοκρασία στους 170°C, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν ελαφρά.