Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΜΠΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΜΠΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΤΑ ΝΟΥΝΤΛΣ ΤΗΣ KΟΜΠΡΑΣ
- Για τη σάλτσα Κόμπρα, προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ και πολτοποιούμε έως ότου έχουμε ένα ομογενές μείγμα.
- Σε μια πλατιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμυδι, το τζίντζερ και το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
- Σβήνουμε με το σάκε και τη σόγια και στη συνέχεια προσθέτουμε το μίσο.
- Μαγειρεύουμε για ακόμη 5 λεπτά και αφαιρούμε.
- Τσιγαρίζουμε τον κιμά μέχρι να αρχίσει να ροδίζει και ταυτόχρονα ξεκινάμε να βράζουμε τα νουντλς μας για 3-4 λεπτά.
- Τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι μαζί με λίγο λάδι από σουσάμι, φιστίκια αράπικα, και σάλτσα κόμπρα.
- Ανακατεύουμε καλά τα νουντλς μας και μαγειρεύουμε για ακόμη 1 λεπτό.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε χυμό από λάιμ. Διορθώνουμε την γεύση και τοποθετούμε στο κουτί.
- Γαρνίρουμε από πάνω με τηγανητά κρεμμύδια, μπλανσαρισμένο μπόκ τσόι, φρέσκο κρεμμύδι, φιστίκια, και σάλτσα Κόμπρα.
- Ευχαριστούμε τον Άνταμ Κοντοβά από το Cobra Project για την παραχώρηση της συνταγής του.
- Αν σας άρεσε η συνταγή, μπορείτε να δοκιμάσετε και τη συνταγή για Noodles με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα:
- http://www.argiro.gr/recipe/noodles-kotopoulo-kai-glykoksini-saltsa/
Τα Νούντλς (Noodles) της Kόμπρας του Άνταμ Κοντοβά, εύκολα & πεντανόστιμα!









