Για τα noodles με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα
Βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ τα νουντλς αυγού και τα περιχύνουμε με βραστό νερό να τα σκεπάζει.
Με τσιμπίδα τα ανακατεύουμε να χωρίσουν μεταξύ τους και να μαλακώσουν.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες.
Ζεσταίνουμε το γουόκ και προσθέτουμε το λάδι.
Σοτάρουμε το κοτόπουλο για 5′ ανακατεύοντας το να αλλάξει χρώμα και να ψηθεί.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το τζιντζερ και το κρεμμύδι.
Σοτάρουμε για 2-3΄ να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά, κομμένα σε φέτες ή σε μικρά καρέ.
Σοτάρουμε για 2΄, προσθέτουμε 1/3 φλ. νερό, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την εστία στο μέτριο.
Βράζουμε για 2΄.
Τέλος, προσθέτουμε το μισό μπουκάλι σάλτσα, τα μαλακά νουντλς, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σιγομαγειρεύουμε για 2-3΄ επιπλέον
Σερβίρουμε σε 4 μπολ αμέσως.