Για το φυλλο
Κοσκινίζουμε σε μπολ το αλεύρι, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και ψιχουλιάζουµε με τα δάχτυλα μέχρι να βραχεί καλά και να γίνει σαν βρεγμένη άμμος.
Τότε προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι, ανακατεύουμε καλά και λίγο λίγο ρίχνουμε το νερό.
Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει πια στα χέρια και να είναι εύπλαστη.
Την αφήνουμε στο μπολ, τη σκεπάζουμε και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Για το μείγμα
Αραδιάζουμε τις μελιτζάνες σε λαμαρίνα.
Τις αλατίζουμε και τις ραντίζουμε με 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε καλά και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά, ίσα να πάρουν ελαφρύ χρώμα.
Σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά για 7-8 λεπτά, απ’ όλες τις πλευρές, μέχρι ν’ αλλάξει χρώμα.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν, για 4-5 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουμε και τις ντομάτες.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Στο μεταξύ έχουν γίνει οι μελιτζάνες και τις ρίχνουμε κι αυτές στο μείγμα του κιμά.
Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τον τραχανά και ανακατεύουμε για να πιει τα υγρά της γέμισης.
Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και τα χτυπημένα αυγά.
Για το στήσιμο
Λαδώνουμε ένα ρηχό ταψί για πίτα Νο.36 και χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 κομμάτια.
Ανοίγουμε το πρώτο φύλλο και το απλώνουμε στο ταψί φροντίζοντας να καλύπτει και τα πλαϊνά του.
Αδειάζουμε μέσα τη γέμιση και τη στρώνουμε με κουτάλι.
Έπειτα ανοίγουμε το δεύτερο φύλλο και καλύπτουμε την πίτα.
Περνάμε τον πλάστη πατώντας τα δύο φύλλα να ενωθούν στο χείλος και να κοπεί αυτό που εξέχει και μετά τα στρίβουμε λίγο προς τα μέσα σε λεπτό κόθρο να κλείσει η πίτα.
Χαράζουμε σε κομμάτια και τρυπάμε καθένα τους σε 2-3 σημεία με το μαχαίρι γιατί το φύλλο φουσκώνει.
Για το ψήσιμο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις.
Ψήνουμε στην τελευταία σχάρα του φούρνου, για 50 λεπτά έως 1 ώρα, μέχρι να ροδίσει καλά η πίτα.