Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Θα χρησιμοποιήσουμε μικρό μπλέντερ για να πολτοποιήσουμε όλα τα υλικά
- Βάζουμε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λάιμ και τον χυμό λάιμ
- Προσθέτουμε τα μυρωδικά στο ντιπ.
- Προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Χτυπάμε τα υλικά για λίγα δευτερόλεπτα
- Τέλος αν θέλουμε να έχουμε πιο ρευστή υφή, προσθέτουμε ελάχιστο νερό για να αραιώσει.
- Το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και το σερβίρουμε πάντα δροσερό.
- Διατηρείται για 2 ημέρες στο ψυγείο.
Tips
- Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε 1 κ.σ. μουστάρδα ή λίγο άνηθο.
- Αν χρησιμοποιήσεις γιαούρτι για το ντιπ θα έχεις πιο πλούσια κρεμένια υφή.