Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Βάζουμε την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και τα αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
- Σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά, μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή μαρμελάδας.
- Αφήνουμε να κρυώσει και συντηρούμε στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
- Η λιαστή ντομάτα σε λάδι ταιριάζει τέλεια με φρυγανισμένο ζεστό ψωμί και τυρί (φέτα + φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη) από πάνω.
- Επιπλέον, συνοδεύει υπέροχα ζυμαρικά και πουλερικά και προσθέτει μοναδική γεύση σε σαλάτες.









