Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ONION RINGS
- Διαλέξτε κρεμμύδια στρογγυλά μεγάλα.
 - Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες οριζόντιες, δαχτυλίδια, με πάχος περίπου λίγο μικρότερο από 1 εκ.
 - Χωρίζουμε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιών με τα δάχτυλα.
 - Τα απλώνουμε σε δίσκο και πασπαλίζουμε με αλάτι και ξύδι.
 - Ανακατεύουμε απαλά με τα δάχτυλα.
 - Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι σαν να αχνίζουμε.
 - Τα αφήνουμε στην άκρη.
 - Φτιάχνουμε το χυλό μπύρας τελευταία στιγμή.
 - Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, το αλάτι και λίγο πιπέρι.
 - Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
 - Ρίχνουμε τη μπύρα ανακατεύοντας να πετύχουμε έναν αραιό χυλό.
 - Δεν ανακατεύουμε πολύ το μείγμα γιατί όταν τηγανιστεί ο χυλός δεν θα είναι τραγανός.
 - Ζεσταίνουμε πλασωτέ κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι με μπόλικο λάδι για τηγάνισμα μέχρι να κάψει.
 - Με μία τσιμπίδα πιάνουμε ένα ένα τα onion rings και τα βουτάμε στο χυλό να ντυθούν καλά γύρω γύρω.
 - Κουνάμε να φύγει ο περιττός χυλός από κάθε ροδέλα κρεμμυδιού και τα βουτάμε στο καυτό λάδι.
 - Τηγανίζουμε να ροδίσουν ολόγυρα.
 - Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα onion rings.
 - Τηγανίζουμε για περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να πάρουν σκούρο χρυσό χρώμα.
 - Με τρυπητή κουτάλα βγάζουμε από το λάδι τα onion rings σε δίσκο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας μέχρι να στραγγίσει το περιττό λάδι.
 - Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι όσο είναι ζεστά.
 - Τα σερβίρουμε ζεστά με ντιπ της αρεσκείας μας.
 - Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
 
ΜΥΣΤΙΚΑ
- Για τα τέλεια τραγανά onion rings, επιλέγουμε γλυκά κρεμμύδια και μεγάλα σε μέγεθος.
 - Αφού τα κόψουμε και τα χωρίσουμε 1-1 δαχτυλίδι, πετάμε το κέντρο τους ή το χρησιμοποιούμε σε άλλη χρήση.
 - Ο χυλός πρέπει να γίνει τελευταία στιγμή.
 - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του για πιο φουσκωτό αποτέλεσμα.
 - Στο χυλό χρησιμοποιήστε μια απαλή μπύρα.
 - Για να γίνουν τραγανά και τέλεια, δεν ανακατεύουμε πολύ ώρα το χυλό.
 - Όσο ανακατεύουμε τόσο πιο μαστιχωτά θα γίνουν μετά το τηγάνισμα.
 - Όταν χαθεί το αλεύρι στα υλικά, είναι έτοιμος ο χυλός. Σταματάμε το ανακάτεμα.
 - Τηγανίζουμε τα onion rings λίγα λίγα ώστε να μην πέφτει απότομα η θερμοκρασία του λαδιού.
 - Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε ανθρακούχο νερό ή σόδα.
 - Αρωματίστε το χυλό με βότανα ή μπαχαρικά.
 









