Παλαμίδα πλακί στο φούρνο

Παλαμίδα πλακί στο φούρνο

6
Προετοιμασία: 0:15' Μαγείρεμα: 0:30'
Πανεύκολη
Μερίδες: 6

Η παλαμιδα είναι ένα νόστιμο ψάρι που αγαπάμε πολύ στο Αιγαίο. Το Μάρτιο που είναι στην καλύτερη εποχή της, θα τη συναντήσετε στο καθημερινό τραπέζι των νησιών. Συνήθως την κόβουμε σε μουρέλα, χοντρές φέτες και μαγειρεύουμε παλαμίδα πλακί στο φούρνο, παλαμίδα τηγανητή, ψητή στη σχάρα ή με πατάτες και ντομάτα στο ταψί. Ολόκληρη την παλαμίδα τη γεμίζουμε και γίνεται η απίθανη γεμιστή παλαμίδα στο φούρνο

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

πρασόσουπα βελουτέ σουπα με πρασα πατατα πρασο συνταγη αργυρω

Πρασόσουπα βελουτέ

Γλυκό κουταλιού περγαμόντο

Γλυκό κουταλιού περγαμόντο

Σπιτικά χάμπουργκερ με αφράτα ψωμάκια

Μπουσέ Σαντορίνης

Μπουσέ Σαντορίνης

Κεμπάπ με σπιτικές πίτες ολικής της Αργυρώς

Κεμπάπ με σπιτικές πίτες ολικής της Αργυρώς

κρύα ντοματόσουπα βελουτέ

Κρύα ντοµατόσουπα