Παλαμίδα πλακί στο φούρνο

Παλαμίδα πλακί στο φούρνο

6
Προετοιμασία: 0:15' Μαγείρεμα: 0:30'
Πανεύκολη
Μερίδες: 6

Η παλαμιδα είναι ένα νόστιμο ψάρι που αγαπάμε πολύ στο Αιγαίο. Το Μάρτιο που είναι στην καλύτερη εποχή της, θα τη συναντήσετε στο καθημερινό τραπέζι των νησιών. Συνήθως την κόβουμε σε μουρέλα, χοντρές φέτες και μαγειρεύουμε παλαμίδα πλακί στο φούρνο, παλαμίδα τηγανητή, ψητή στη σχάρα ή με πατάτες και ντομάτα στο ταψί. Ολόκληρη την παλαμίδα τη γεμίζουμε και γίνεται η απίθανη γεμιστή παλαμίδα στο φούρνο

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

κοτόπουλο με ανανά

Κοτόπουλο με καραμελωμένα φρούτα

κανελόνια με κιμά κοτόπουλου

Κανελόνια με κιμά κοτόπουλου και εύκολη κρέμα τυριού

κοτόπουλο με χυλοπίτες κοκκινιστές κοκκινιστο κοτα συνταγη αργυρω μπαρμπαριγου argiro argyro

Χυλοπίτες με μπουτάκια κοτόπουλου

Πατατόσουπα

Πατατόσουπα

φακές με λουκάνικα

Φακές με λουκάνικα

κρασάτο κοτόπουλο στην κατσαρόλα coq au vin κοκ ο βεν συνταγη

Κρασάτο κοτόπουλο κατσαρόλας (Coq au vin)