Παλαμίδα πλακί στο φούρνο

Παλαμίδα πλακί στο φούρνο

6
Προετοιμασία: 0:15' Μαγείρεμα: 0:30'
Πανεύκολη
Μερίδες: 6

Η παλαμιδα είναι ένα νόστιμο ψάρι που αγαπάμε πολύ στο Αιγαίο. Το Μάρτιο που είναι στην καλύτερη εποχή της, θα τη συναντήσετε στο καθημερινό τραπέζι των νησιών. Συνήθως την κόβουμε σε μουρέλα, χοντρές φέτες και μαγειρεύουμε παλαμίδα πλακί στο φούρνο, παλαμίδα τηγανητή, ψητή στη σχάρα ή με πατάτες και ντομάτα στο ταψί. Ολόκληρη την παλαμίδα τη γεμίζουμε και γίνεται η απίθανη γεμιστή παλαμίδα στο φούρνο

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

κουλουρία ρόδου με κοτόπουλο ροδος παραδοσιακη συνταγη αργυρω οι μαμαδες του αιγαιου

Κουλουρία Ρόδου με κοτόπουλο

πράσινο νεράντζι γλυκό του κουταλιού νεραντζακι

Πράσινο νεραντζάκι γλυκό κουταλιού

Μήλο γλυκό κουταλιού

Μήλο γλυκό κουταλιού

ανοιχτή γαλατόπιτα με φύλλο από κάτω ξεσκέπαστη συνταγη

Μακεδονίτικη ανοιχτή γαλατόπιτα

νηστίσιμη σταφιδόπιτα σιροπιαστή

Σταφιδόπιτα νηστίσιμη σιροπιαστή

σως ροκφόρ ντιπ

Σως ροκφόρ (Ντιπ blue cheese)