Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

1 ρολό
Προετοιμασία: 0:05' Μαγείρεμα:
Πανεύκολη
Μερίδες: 1 ρολό

Σπιτική αμυγδαλόπαστα, γνωστή και ως μάρτσιπαν, χωρίς αυγό χρησιμοποιείται για επικάλυψη σε τούρτες και κέικ, ή για γέμιση σε γλυκά και σοκολατάκια

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

μεζέδες για ούζο ουζομεζεδες συνταγες

Ουζομεζέδες

μπουγάτσα με κρέμα μπουγατσας συνταγη

Μπουγάτσα με κρέμα θεϊκή

σπιτικο παγωτό κασάτο εύκολο συνταγη

Παγωτό κασάτο

κρύα ντοματόσουπα βελουτέ

Κρύα ντοµατόσουπα

ντοματόσουπα με ζυμαρικά αστράκι κουσκουσάκι ζυμαρικό συνταγη αργυρώ

Ντοματόσουπα με ζυμαρικά

παραδοσιακοί κουραμπιέδες με αμύγδαλο

Κουραμπιέδες με Αμύγδαλο