Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

1 ρολό
Προετοιμασία: 0:05'
Πανεύκολη
Μερίδες: 1 ρολό

Σπιτική αμυγδαλόπαστα, γνωστή και ως μάρτσιπαν, χωρίς αυγό χρησιμοποιείται για επικάλυψη σε τούρτες και κέικ, ή για γέμιση σε γλυκά και σοκολατάκια

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

ανατολιτικο παγωτό ντοντουρμάς τουρκικο συνταγη

Παγωτό ντοντουρμάς

φασολια μαυρομάτικα με χόρτα και ρύζι συβραση

Μαυρομάτικα με χόρτα και ρύζι (σύβραση)

παγωτό φράουλα με ορεο μπισκοτα

Παγωτό φράουλα με μπισκότα

νηστίσιμες κρέπες χωρίς αυγά στο φουρνο συνταγη αργυρω

Κρέπες χωρίς αυγά στο φούρνο

παγωτό λεμόνι συνταγη

Φανταστικό παγωτό λεµόνι

γεμιστό ψωμί με πρασοτηγανιά

Ψωμί γεμιστό με πρασοτηγανιά