Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

1 ρολό
Προετοιμασία: 0:05' Μαγείρεμα:
Πανεύκολη
Μερίδες: 1 ρολό

Σπιτική αμυγδαλόπαστα, γνωστή και ως μάρτσιπαν, χωρίς αυγό χρησιμοποιείται για επικάλυψη σε τούρτες και κέικ, ή για γέμιση σε γλυκά και σοκολατάκια

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

Ντοματόσουπα με ζυμαρικά της Αργυρώς

Ντοματόσουπα με ζυμαρικά της Αργυρώς

νηστίσιμα ξεροτήγανα με μέλι μελωμένα

Ξεροτήγανα με μέλι

Σεφταλιά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Σεφταλιά της Αργυρώς

μοσχάρι ρολό γεμιστό της Αργυρώς

Μοσχάρι γεμιστό στα κάρβουνα της Αργυρώς

σπιτική κανελάδα παραδοσιακή συνταγη απο την Κω αργυρω οι μαμαδες του αιγαιου

Κανελάδα (Κως)

παραδοσιακή γλυκιά κολοκυθόπιτα με σιμιγδάλι σπιτικό φύλλο κίτρινη κολοκύθα συνταγη αργυρω οι μαμαδες του αιγαιου Ιος

Γλυκιά κολοκυθόπιτα με σιμιγδάλι (‘Ιος)