Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

Πάστα αμυγδάλου (marzipan)

1 ρολό
Προετοιμασία: 0:05' Μαγείρεμα:
Πανεύκολη
Μερίδες: 1 ρολό

Σπιτική αμυγδαλόπαστα, γνωστή και ως μάρτσιπαν, χωρίς αυγό χρησιμοποιείται για επικάλυψη σε τούρτες και κέικ, ή για γέμιση σε γλυκά και σοκολατάκια

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

μελόπιτα Μυκόνου με χωριάτικο φύλλο μυκονιάτικη συνταγη

Μελόπιτα Μυκόνου

Χορτόσουπα της Αργυρώς

Χορτόσουπα της Αργυρώς

burger με ψωμάκια brioche

Τσίζμπεργκερ (Cheeseburger) με ψωμί brioche και σαλάτα coleslaw με ρόδι

κολοκυθόσουπα με κίτρινη κολοκύθα

Βελουτέ κολοκύθας με σχοινόπρασο

σωσ βινεγκρετ πορτοκαλι για σαλατα

Βινεγκρέτ πορτοκάλι

μελομακάρονα γεμιστά με καρυδι καρυδια συνταγη

Μελομακάρονα γεμιστά