Εκτέλεση
Ξεκινάμε το ηπειρώτικο πεπέκι, κοσκινίζοντας πρώτα το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Σε μία μπασίνα (μπολ μεγάλο) ρίχνουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και την πάπρικα. Τα ανακατεύουμε με το σύρμα να ενωθούν και προσθέτουμε τη φέτα. Ανακατεύουμε. Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το κουτάλι ή με το χέρι.
Σε λαδωμένο και πασπαλισμένο με αλεύρι ταψί νούμερο 36, αδειάζουμε το πεπέκι και το στρώνουμε (την επιφάνεια) με κουτάλι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αντιστάσεις, στους 180οC, πάνω και κάτω στην τελευταία σχάρα, γύρω στα 45΄, ώσπου να ροδίσει καλά.