Προφιτερόλ με μπισκότο
Ξεκινάμε το προφιτερόλ με μπισκότα, κρατώντας μισό φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο στην κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη. Ανακατεύουμε να ζεσταθεί.
Σε ένα μπολ βάζουμε το κακάο, το αλεύρι, το αλάτι, τη βανίλια, το αυγό και το κρύο γάλα, τ’ ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα φλιτζάνι ζεστό γάλα.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε την τριμμένη κουβερτούρα γάλακτος και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή. Την παγώνουμε.
Βάζουμε σε ένα μπολ ή ποτήρι λίγη κρέμα σοκολάτας, προσθέτουμε μπισκότο, ξανά κρέμα και γαρνίρουμε με σαντιγί και ξύσμα σοκολάτας.