Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 1/2 λεπτό, να μην πάρει χρώμα.
- Ρίχνουμε τις αντζούγιες, τις ελιές, την κάππαρη και το μπούκοβο και τα σοτάρουμε για 1–2 λεπτά πιέζοντας τις αντζούγιες να λιώσουν.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια με το χυμό τους και σιγοβράζουμε για 5–6 λεπτά, να δέσει η σάλτσα. Τέλος πασπαλίζουμε με πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
- Παράλληλα βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που προτείνει η συσκευασία
τους. - Με μια τσιμπίδα, τα ρίχνουμε, έτσι όπως στάζουν, στο τηγάνι με τη σάλτσα ανακατεύοντας με κυκλικές κινήσεις.
- Σερβίρουμε την πουτανέσκα αμέσως ραντίζοντας κάθε μερίδα με λίγες σταγόνες αγουρέλαιο.









