Για τα ροκφοροψωμάκια
Για να φτιάξουμε τα ροκφοροψωμάκια, πρέπει το τυρί και το βούτυρο να είναι μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε μπολ ανακατεύουμε το μαλακό βούτυρο με το μαλακό ροκφόρ.
Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμί με την πάστα τυριού.
Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να τα καταψύξουμε για μήνες τις μπρουσκέτες με ροκφόρ αφού τα βάλουμε σε σακούλα τροφίμων καλά κλεισμένη.
Σε αυτή την περίπτωση παγωμένα όπως είναι από την κατάψυξη, τα βάζουμε κατευθείαν σε λαμαρίνα και ψήνουμε στον καυτό φούρνο να ροδίσουν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα στους 180°C θα ψήσουμε στη μεσαία σχάρα.
Αραδιάζουμε σε λαμαρίνα τα ροκφοροψωμάκια και τα ψήνουμε να ροδίσουν καλά για περίπου 10΄ λεπτά.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο κόκκινο πιπέρι.
Τρώγονται για brunch, ή σκέτα σαν εκλεκτός μεζές με κρασί ή κοκτέιλ, αλλά συνοδεύουν τέλεια τις σαλάτες, τις σούπες και τα όσπρια.