Εκτέλεση
Για τις αλμυρές αυγοφέτες με ψωμί του τοστ, βάζουμε πρώτα πάνω σε μια φέτα ψωμί (προαιρετικά αλείφουμε μουστάρδα) μία φέτα τυρί, μία φέτα ζαμπόν και καλύπτουμε με μία φέτα ψωμί. Πιέζουμε ελαφρά.
Χτυπάμε αυγά με γάλα και αλάτι να ενωθούν. Βουτάμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε 2-3 λεπτά να ροδίσουν από κάθε πλευρά.
Τα κόβουμε διαγώνια και σερβίρουμε με μέλι.
Εκτός από αυγοφέτες αλμυρές, φτιάξτε και τις πανεύκολες γλυκές αυγοφέτες με μέλι ή κανελοζάχαρη, με την κλασική συνταγή που σας έχω εδώ.
Ανακαλύψτε όλες τις συνταγές μου, για να φτιάξετε το ωραιότερο πρωινό για τους αγαπημένους σας.