Για τις αλμυρές αυγοφέτες
Βάζουμε πρώτα πάνω σε μια φέτα ψωμί μία φέτα τυρί, μία φέτα ζαμπόν και καλύπτουμε με μία φέτα ψωμί.
Προαιρετικά αλείφουμε το ψωμί με μουστάρδα. Πιέζουμε ελαφρά για τις αλμυρές αυγοφέτες.
Στη συνέχεια, χτυπάμε αυγά με γάλα και αλάτι μέχρι να σχηματίσουν ομοιόμορφο μείγμα.
Βουτάμε την κάθε φέτα ψωμί του τοστ για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε 2-3 λεπτά μέχρι να έχουν ρόδινο χρώμα από κάθε πλευρά.
Κόβουμε τις αυγοφέτες διαγώνια και σερβίρουμε με μέλι.
Εκτός από αλμυρές αυγοφέτες, φτιάξτε και τις πανεύκολες γλυκές αυγοφέτες με μέλι ή κανελοζάχαρη, με την κλασική συνταγή που σας έχω εδώ.
Να είστε σίγουροι ότι τις αγαπούν τόσο μικροί όσο και μεγάλοι! Εσείς, διαλέξτε αλμυρή ή γλυκιά, με κανέλα και ζάχαρη ή με τυρί και ζαμπόν θα αρέσει σε όλους, μικρούς και μεγάλους!