Για τις αλμυρές αυγοφέτες
Σε μια φέτα ψωμί βάζουμε μία φέτα τυρί, ζαμπόν και καλύπτουμε με μία φέτα ψωμί.
Προαιρετικά αλείφουμε το ψωμί με μουστάρδα. Πιέζουμε ελαφρά.
Στη συνέχεια, χτυπάμε αυγά με γάλα και αλάτι μέχρι να σχηματίσουν ομοιόμορφο μείγμα.
Βουτάμε την κάθε φέτα ψωμί του τοστ για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε 2-3 λεπτά μέχρι να έχουν ρόδινο χρώμα από κάθε πλευρά.
Κόβουμε τις αυγοφέτες διαγώνια και σερβίρουμε με μέλι.
Εκτός από αλμυρές αυγοφέτες, φτιάξτε και τις πανεύκολες γλυκές αυγοφέτες με μέλι ή κανελοζάχαρη.
Ανακαλύψτε όλες τις συνταγές μου, για να φτιάξετε το ωραιότερο πρωινό για τους αγαπημένους σας.