"
  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
Βαθμολογήστε
  • 8 φέτες ψωμί του τοστ σικάλεως (χωρίς την κόρα)
  • 1 συσκευασία τόνου σε νερό (στραγγισμένη καλά)
  • 1 αγγούρι
  • 1 καρότο
  • ½ φλ. καλαμπόκι
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 4 κ.σ μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Αλατίζουμε το αγγούρι και το αφήνουμε 5΄- 6΄ να ιδρώσει

    Στύβουμε καλά το αγγούρι να στραγγίσει τα υγρά του

    Σάντουιτς με τονοσαλάτα

    Για τα κρύα σάντουιτς με τόνο, κόβουμε το αγγούρι οριζόντια και αφαιρούμε τους σπόρους με μαχαίρι ή κουτάλι. Το τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη με τη φλούδα του. Το αλατίζουμε και το αφήνουμε 5-6 λεπτά να ιδρώσει.

    Βάζουμε σε μπολ τον τόνο, τη μαγιονέζα, το τριμμένο καρότο, το καλαμπόκι, τα φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τον άνηθο και το πιπέρι.

    Στύβουμε καλά το αγγούρι να στραγγίσει τα υγρά του και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε.

    Ισομοιράζουμε το μείγμα στις 4 φέτες ψωμί του τοστ και καλύπτουμε με τις υπόλοιπες 4. Κόβουμε κάθε σάντουιτς σε 3 λωρίδες και ξανά στη μέση σαν μπουκιές.

    Αν σας άρεσαν τα κρύα σάντουιτς με τόνο, δοκιμάστε και το παρακάτω πεντανόστιμο σνακ.

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται

    Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

    Εγκατάσταση
    ×