Πίτα Καισαρείας με παστουρμά

Πίτα Καισαρείας με παστουρμά

6
Προετοιμασία: 0:10' Μαγείρεμα: 0:25'
Εύκολη
Μερίδες: 6

Η πίτα Καισαρείας πήρε το όνομά της από τον τόπο καταγωγής της. Την έφεραν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες από τον Πόντο, αλλά η μοναδική γεύση της λατρεύεται παντού. Φτιάχνεται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ονομάζεται και παστουρμάλι ή πίτα Καππαδοκίας.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

καρυδοπιτα παραδοσιακη σιροπιαστη υπερκαρυδοπιτα με σιροπι χωρίς αλεύρι η καλυτερη συνταγη αργυρω

Καρυδόπιτα παραδοσιακή

σωσ βινεγκρετ πορτοκαλι για σαλατα

Βινεγκρέτ πορτοκάλι

Μελαχρινή καρυδόπιτα

Μελαχρινό Νάξου (Παραδοσιακή Καρυδόπιτα)

Ramen Σούπα Noodles

Σούπα Ράμεν (Ramen) νουντλς

μυστικα για τελειο κανταΐφι με φιστίκι αιγίνης ή καρύδια ρολάκια γλυκο συνταγη φυλλο κανταιφι

Κανταΐφι

ντιπ λιαστής ντομάτας

Ντιπ λιαστής ντομάτας σε λάδι