Πίτα Καισαρείας με παστουρμά

Πίτα Καισαρείας με παστουρμά

6
Προετοιμασία: 0:10' Μαγείρεμα: 0:25'
Εύκολη
Μερίδες: 6

Η πίτα Καισαρείας πήρε το όνομά της από τον τόπο καταγωγής της. Την έφεραν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες από τον Πόντο, αλλά η μοναδική γεύση της λατρεύεται παντού. Φτιάχνεται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ονομάζεται και παστουρμάλι ή πίτα Καππαδοκίας.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

μοσχάρι ρολό γεμιστό της Αργυρώς

Μοσχάρι γεμιστό στα κάρβουνα της Αργυρώς

γλυκό κουταλιού περγαμόντο συνταγή

Γλυκό κουταλιού περγαμόντο

παραδοσιακά μελομακάρονα συνταγη ευκολη

Μελομακάρονα

σουβλάκι κοτόπουλο μαριναδα για σουβλάκια συνταγη αργυρω

Σουβλάκι κοτόπουλο με δροσερή μαρινάδα

Ντιπ τυριού

Ντιπ τυριού

νηστίσιμα μεθυσμένα με λουκούμι παραδοσιακη συνταγη λουκουμόγλυκα μαστιχας

Νηστίσιμα μεθυσμένα με λουκούμι (Λουκουμόγλυκα)