Πίτα Καισαρείας με παστουρμά

Πίτα Καισαρείας με παστουρμά

6
Προετοιμασία: 0:10' Μαγείρεμα: 0:25'
Εύκολη
Μερίδες: 6

Η πίτα Καισαρείας πήρε το όνομά της από τον τόπο καταγωγής της. Την έφεραν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες από τον Πόντο, αλλά η μοναδική γεύση της λατρεύεται παντού. Φτιάχνεται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ονομάζεται και παστουρμάλι ή πίτα Καππαδοκίας.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

βασιλόπιτα

Βασιλόπιτα της Αργυρώς

Burger με αυγό

Burger με αυγό θεϊκό

πουγκιά Πάτμου ζύμη παραδοσιακη συνταγη πατμος αργυρω οι μαμαδες του αιγαιου

Πουγκιά Πάτμου

μελόπιτα Μυκόνου με χωριάτικο φύλλο μυκονιάτικη συνταγη

Μελόπιτα Μυκόνου

Σπιτική μουστάρδα

Σπιτική μουστάρδα

μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη με στεβια συνταγη αργυρ

Μελομακάρονα χωρίς ζάχαρη