Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τους γίγαντες με λουκάνικο στην κατσαρόλα, χρησιμοποιούμε πλασοτέ κατσαρόλα, όπου ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το κρεµµύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές για 4-5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά (να μην πάρει χρώμα το κρεµµύδι).
Προσθέτουμε τα λουκάνικα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τους γίγαντες και τον πελτέ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κρασί και την ντομάτα. Συµπληρώνουµε ελάχιστο νερό.
Αλατοπιπερώνουµε και σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 25-30 λεπτά, να μείνει το φαγητό σχεδόν µε το λάδι του.
Ξέρετε το μεγάλο μου μυστικό που θα σας λύσει τα χέρια; Μάθετέ το εδώ!
Δείτε περισσότερες συνταγές για νόστιμο και υγιεινό καθημερινό μαγείρεμα.