Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά, μέχρι να γίνει διάφανο.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους.
- Ρίχνουμε το κοτόπουλο, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά.
- Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι, και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για περίπου 10 λεπτά.
- Στο μεταξύ, βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στη σάλτσα.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.
- Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.









