Vegan μπιφτέκια της Αργυρώς
Στον κάδο του μίξερ με τους κοφτές βάζουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια, το θυμάρι και την ρίγανη και πολτοποιούμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα μανιτάρια. Αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους και αλατοπιπερώνουμε τα vegan μπιφτέκια.
Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε τις φακές, το ψωμί, το αυγό και το τυρί κι ανακατεύουμε το μίγμα.
Πλάθουμε 6 μπιφτέκια λαχανικών.
Βάζουμε το καλαμποκάλευρο σε πιατέλα και ακουμπάμε τα μπιφτέκια. Τα ντύνουμε με το καλαμποκάλευρο από όλες τις πλευρές.
Αν θέλουμε τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κάθε μπιφτέκι για 3′ -4’απο κάθε πλευρά.
Δείτε όλα τα μυστικά επιτυχίας για τέλεια μπιφτέκια εδώ!
Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, δοκιμάστε και αυτά τα τέλεια vegan λεμονατα μπιφτέκια!