Για τα Vegan μπιφτέκια
Στον κάδο του μίξερ με τους κοφτές βάζουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια, το θυμάρι και την ρίγανη και πολτοποιούμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τα πολτοποιημένα μανιτάρια.
Αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους και αλατοπιπερώνουμε.
Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε τις φακές, το ψωμί, το αυγό και το τυρί και ανακατεύουμε
Πλάθουμε 6 κομματια.
Βάζουμε το αλευρι σε πιατέλα και τα ακουμπάμε .
Τα ντύνουμε με το αλευρι από όλες τις πλευρές.
Αν θέλουμε τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κάθε μπιφτέκι για 3′ -4′ από κάθε πλευρά.