Υλικά
Εξοπλισμός
Air fryer
Υλικά
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Αραδιάζουμε τα μπριζολάκια σε ένα δίσκο και τα ψεκάζουμε με ελαιόλαδο.
- Κάνουμε μασάζ στο κρέας να λαδωθεί από όλες πλευρές.
- Το πασπαλίζουμε παντού με το μείγμα των μπαχαρικών.
- Προθερμαίνουμε το air fryer για 3 λεπτά στους 200°C. Χαμηλώνουμε κατόπιν τη θερμοκρασία στους 180°C και τοποθετούμε τα μπριζολάκια στον κάδο της συσκευής.
- Ψήνουμε τα μπριζολάκια για 7 λεπτά και στη συνέχεια τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 7 λεπτά ακόμα, να ροδίσουν ομοιόμορφα.
- Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και τα συνοδεύουμε με φέτες λεμονιού, τζατζίκι και σαλάτα εποχής.