Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε πρώτα σε μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα να διαλυθούν.
- Προσθέτουμε το γάλα, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη φέτα, το αλεύρι και τον τραχανά.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
- Βουτυρώνουμε ρηχό μεγάλο ταψί για πίτα.
- Αδειάζουμε τον πηχτό χυλό σε λεπτή στρώση 1 με 1, 5 εκ. ύψος.
- Από πάνω σκορπάμε μικρά κομματάκια βούτυρο.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Tips
- Όσο πιο λεπτό γίνει το κορκοτό τόσο πιο τραγανό και νόστιμο είναι.