Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΑΚΕΣ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΦΑΚΕΣ
Video
Εκτέλεση
- Βάζουμε στη λαδόκολλα τα φιλέτα του σολομού με την πέτσα να ακουμπάει στη λαδόκολλα.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σφραγίζουμε το πακέτα.
- Βάζουμε σε ταψί τα πακέτα με το σολομό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για περίπου 20 λεπτά, ανάλογα με το πάχος του φιλέτου.
- Ενώνουμε όλα τα υλικά για τις φακές σε ένα μπολ και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
- Χτυπάμε με σύρμα όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ μέχρι να έχουμε μια πυκνή υφή.