Το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός!

Λίγες μέρες έχουν απομείνει πριν την πραγματοποίηση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων (Worldchefs Congress & Expo 2016- www.worldchefs2016.org) που θα διεξαχθεί στις 24-27 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων Worldchefs Congress & Expo 2016, που συγκεντρώνει περίπου 1000 chefs από όλο τον κόσμο, θα παρουσιάσει στο κοινό του μία δυναμική γκάμα ομιλητών συμπεριλαμβανομένου του «πατέρα» της μοριακής κουζίνας Hervé This. Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει 34 ομιλητές από όλο τον κόσμο, καθένας από τους οποίους θα καταδείξει μία διαφορετική πλευρά της παγκόσμιας γαστρονομίας.

thumb101

Μέσω του Συνεδρίου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να προβληθεί στη διεθνή γαστρονομική κοινότητα η Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα, η γαστρονομία της, ο πολιτισμός και οι παραδόσεις της, που συνεπάγονται ανάπτυξη σε εξαγωγές και εξαγώγιμες δράσεις.

Παράλληλα, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει το Bill Gallagher Φόρουμ για Νέους Αρχιμάγειρες έως 25 ετών ο οποίος συγκεντρώνει ανερχόμενα ταλέντα που διψούν για μάθηση και το φόρουμ θα αποτελέσει έναυσμα για να διαπρέψουν, να αναδειχθούν, να εμπνευστούν και να εντυπωσιάσουν.

thumb3

Στο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί επίσης το «Global Chef Challenge Final» που αποτελεί τον παγκόσμιο τελικό  των Worldchefs όπου οι  δέκα επικρατέστεροι μετά από ένα χρόνο αλλεπάλληλων διαγωνισμών σε όλες τις ηπείρους, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα και ανώτερα σε ποιότητα υλικά από τη Σκοτία, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ταϊλάνδη, η ελίτ των chef θα συναγωνιστεί επί ίσοις όροις μπροστά στο συνεδριακό κοινό, ώστε ο καλύτερος όλων να στεφθεί νικητής.

thumb2

Το Συνέδριο στηρίζουν η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος (εθνικός φορέας υποδοχής), καθώς και οι Λέσχες Αρχιμαγείρων Αθήνας, Βορείου Ελλάδας και Κρήτης (τοπικοί φορείς υποδοχής) και οι χορηγοί επικοινωνίας του. Αποκλειστικός Χορηγός Bill Gallagher Young Chefs Forum η Nestle, Χρυσός Χορηγός η Figgio, Αργυροί Χορηγοί η Andy Mannhart και η Ginox και Επίσημος Προμηθευτής Εξοπλισμού η Electrolux.

Καταγραφή

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.worldchefs2016.org ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ 2310257816 (γραμμή συνεδρίου), 2310272275 και e-mail worldchefs2016@artion.com.gr.

Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται