Πίσω

Μυστικά για τα καλύτερα γιουβαρλάκια

Η συνταγή για τα γιουβαρλάκια αυγολέμονο, ιδίως τις χειμωνιάτικες μέρες, πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Τα γιουβαρλάκια είναι ένα φαγητό που ακόμα και τα παιδιά ζητάνε. Τα καλύτερα γιουβαρλάκια γίνονται με αυγολέμονο, αλλά και χωρίς αυγό, με σάλτσα ακόμα πιο πυκνή ή μόνο με κρόκο αβγού.

κλασικα γιουβαρλάκια αυγολέμονο συνταγη αργυρω

Δείτε εδώ τη συνταγή για: Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Ελάτε να μοιραστούμε τα μυστικά μου, που σας χρειάζονται για να απογειώσετε αυτό το σπιτικό, μαμαδίστικο φαγητό.

  • Μπορείτε αν θέλετε, να πανάρετε τα γιουβαρλάκια σε αλεύρι και να ακολουθήσετε τη διαδικασία όπως παραπάνω, για πιο πυκνή σάλτσα αυγολέμονο.

Μπορούμε να κάνουμε διαφορετικό  δέσιμο στη σάλτσα για τα γιουβαρλάκια. Εξαρτάται πάντα από την πυκνότητα που θέλετε και το γευστικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

γιουβαρλάκια διαφορετικά γιαουρτι συνταγη με παραλλαγες

Δείτε εδώ τη συνταγή για: Γιουβαρλάκια με παραλλαγή

  • Ένας άλλος τρόπος να δέσετε τη σάλτσα, είναι να φτιάξετε ελαφρύ ρου, για σάλτσα χωρίς αυγολέμονο.

Δηλαδή, ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα  λίγο λάδι και ρίχνουμε λίγο αλεύρι. Ανακατεύουμε με σύρμα σε μέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά. Το μείγμα (ρου), αφού κρυώσει, το ρίχνουμε λίγο λίγο στο ζωμό του φαγητού. Έτσι ελέγχουμε την πυκνότητα που θέλουμε για τη σάλτσα. Αν περισσέψει λίγο ρου, το βάζουμε σε βάζο και το αφήνουμε για μελλοντική χρήση.

  • Μπορείτε να δέσετε τη σάλτσα με λιεζόν από κρόκο αβγού και λίγη κρέμα ή γιαούρτι ή εβαπορέ γάλα

Διαβάστε επίσης τα μυστικά μου για τέλειο αυγολέμονο, αλλά και όλα τα υπόλοιπα μυστικά μου για άψογα μαγειρέματα, με σίγουρη επιτυχία!

Δείτε παρακάτω ακόμα μία συνταγή για “διαφορετικά” γιουβαρλάκια

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται