Πίσω

Έτσι θα στρώσετε το πιο πολύχρωμο ανοιξιάτικο τραπέζι!

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, είναι ιδανικός για Κυριακάτικα τραπεζώματα.

Ο καιρός έχει ανοίξει για τα καλά, τα μπαλκόνια μας και οι κήποι μας είναι ανθισμένοι και τι καλύτερο για να τους απολαύσουμε, από το να στρώσουμε το τραπέζι μας έξω!

Είτε έχουμε καλέσει φίλους, είτε θα φάμε οικογενειακά, μπορούμε να στρώσουμε το τραπέζι μας όμορφα και να το ετοιμάσουμε σαν να είναι γιορτή! Είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσετε όλοι!

Ποια είναι όμως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, για να είναι το τραπέζι σας μία μικρή όαση;

Το πρώτο μυστικό για να δώσετε μία νότα άνοιξης είναι το χρώμα!

Μη φοβηθείτε να μπερδέψετε χρώματα και μοτίβα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε ένα συνδυασμό των αγαπημένων σας πιάτων και ποτηριών.
Αν θέλετε να παίξετε με πολύ χρώμα στα πιάτα ή στα ποτήρια σας, κρατήστε το χρώμα του τραπεζομάντιλου σε πιο ήσυχους τόνους. Αλλιώς μπορείτε να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, τραπεζομάντιλο με έντονο σχέδιο ή χρώμα και μία πιο ήσυχη απόχρωση στο σερβίτσιο σας.

Παίξτε με τα σουπλά σας, τα μαχαιροπίρουνα σας, τις χαρτοπετσέτες σας! Εμπιστευτείτε το γούστο σας και την φαντασία σας!

Έξτρα νότα!

Στολίστε το τραπέζι σας, με λουλούδια, κεριά ακόμα και διακοσμητικά φαναράκια! Θα δώσουν αμέσως έναν τόνο ανάλαφρο, ρομαντικό και δροσερό! Και φυσικά μην ξεχάσετε τη μουσική υπόκρουση! Θα σας βάλει στο κλίμα και θα κάνει τη διαδικασία του φαγητού σας μοναδική! Φορέστε την καλή σας διάθεση, σερβίρετε όμορφα το φαγητό σας και αφήστε ελεύθερα τα μάτια και τον ουρανίσκο σας να απολαύσουν την στιγμή!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται