Νέο κανάλι στο YouTube, νέα σειρά γυρισμάτων

Μετά την επιτυχία του Νούμερο 1 Site  Mαγειρικής στην Ελλάδα, το  argiro.gr, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποφάσισε να εγκαινιάσει το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, με τη νέα σειρά βίντεο μαγειρικής KeepCooking, στα οποία επιμελήθηκε τη, παραγωγή και σκηνοθεσία, ο Αλέξανδρος Τάκης της Imagina pictures.

Μετά την επιτυχία του Νούμερο 1 Site  Mαγειρικής στην Ελλάδα, το  argiro.gr, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποφάσισε να εγκαινιάσει το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, με τη νέα σειρά βίντεο μαγειρικής KeepCooking, στα οποία επιμελήθηκε τη, παραγωγή και σκηνοθεσία, ο Αλέξανδρος Τάκης της Imagina pictures.

Η Αργυρώ, θα είναι κοντά σας  και μέσα από το YouTube πλέον, όπου θα μοιράζεται τις πολύτιμες συνταγές της, με το μοναδικό μεταδοτικό της τρόπο. Παράλληλα θα σας αποκαλύπτει απλόχερα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τα φαγητά της, αλλά και τα δικά σας, τόσο απολαυστικά και με σίγουρη επιτυχία.

Σας περιμένουμε να γραφτείτε συνδρομητές στο κανάλι μας,

Η Αργυρώ, θα είναι κοντά σας  και μέσα από το YouTube πλέον, όπου θα μοιράζεται τις πολύτιμες συνταγές της, με το μοναδικό μεταδοτικό της τρόπο. Παράλληλα θα σας αποκαλύπτει απλόχερα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τα φαγητά της, αλλά και τα δικά σας, τόσο απολαυστικά και με σίγουρη επιτυχία.

και φυσικά θα αναμένουμε με χαρά τα σχόλια, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας. Επίσης, όλο το Δεκέμβριο θα τρέχουνε διαγωνισμοί, με μεγάλα δώρα για όσους κάνουν subscribe στο Νέο Κανάλι στο You Tube.

 

https://www.argiro.gr/2017/12/neo-kanali-sto-tube-nea-seira-gyrismaton-keep-cooking/